Na crematie kan er door naasten worden besloten om de as bij te zetten in een bestaand graf. De biologisch afbreekbare Beyond urn is daarvoor een goede keuze. De Beyond kan aan het koord waardig en respectvol in het graf worden neerlaten waar zij vervolgens volledig oplost. De eerder begraven dierbare en de gecremeerde dierbare worden zo verenigd en zijn voor altijd samen … een mooie gedachte.

 

Aan het koord van elke Beyond zit een blad met zaad van zowel bloemen als een boom. U kunt het blad als herinnering mee naar huis nemen. Gedurende de seizoenen komen de bloemen tot bloei en kunt u een boom als meer blijvende herinnering zaaien. 

 

 

 

 

Beyond is een unieke urn naar Deens design, gemaakt van aardappelzetmeel en houtvezels zodat de natuur zo min mogelijk wordt belast bij zowel de productie als bij het gebruik van de urn in water of in de grond. De urn lost volledig op en is ontwikkeld voor het verstrooien van as in water of het begraven van de as.

 

 

   

De Beyond is oplosbaar en ontwikkeld voor het begraven van as in de aarde.

 

De Beyond is verkrijgbaar in vijf prachtige kleuren.

Haar organische vorm is geïnspireerd door de natuur.

 

De consumentenadviesprijs van de Beyond is € 175 incl. BTW maar excl. verzendkosten. 

De urn wordt geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing.   

         
   

 

 BeyondLife | Tel. 0299 - 32 00 71 | Mail: info@beyondlife.nl
Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten.